GIGABYTE Community

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Moederborden met Intel processoren / GA-Z97X-UD5H-BK boot probleem
« Last post by Ciudale on April 24, 2017, 11:54:21 pm »
Goedenavond,

Na 2 jaar probleemloos te hebben gedraaid start moederbord niet meer op.

Wanneer ik de power button indruk licht de power/hdd led op, fans, HDD etc starten op en na enkele seconden valt het systeem volledig uit en begint deze cyclus weer vanaf voor af aan. Ook de diagnose LED display op het moederbord geeft niks weer wat hij voorheen wel deed. Ik kan dus ook niet zien wat de mogelijk foutcode is.

Bios reset heeft niet geholpen, zowel main als backup geprobeerd.

Daarnaast ook de volgende zaken geprobeerd:
- Ander geheugen + slot
- Ander voeding
- Ander videokaart
- Alles losgekoppeld behalve bare minimum, moederbord, cpu, videokaart.

Wie o wie kan mij helpen?

Edit:
Mijn configuratie:
Moederbord: GA-Z97X-UD5H-BK
CPU: Intel Core i7-4790K
Geheugen: Corsair Vengeance 4GB module x4
Videokaart: Sapphire R9 295x2
Voeding: Corsair AX1200i
2
Moederborden met Intel processoren / Re: Motherboard GA-H110M-S2H
« Last post by Bernice on April 07, 2017, 01:35:03 pm »
Hi Philip,

In order to use the motherboard to boot with the new Kaby Lake CPU, you first must  update the BIOS
to the current BIOS version from our website.
To update  bios you have to install a Skylake CPU.

Regards,

GIGABYTE Benelux Team
3
Moederborden met Intel processoren / Motherboard GA-H110M-S2H
« Last post by philip@adpro.be on March 21, 2017, 10:34:13 am »
Just built a PC (one in many) with GA-H110M-S2H and the system will not boot. Replaced everything: CPU, Motherboard itself, Memory, PSU but still not working. Tested memory in other machine and it works. Tried one memory slot at a time, no result.

Configuration:
Motherboard GA-H110M-S2H
CPU Intel core i5 7400
Memory Kingston KVR21N15D8/8 x 2

What is the problem here? Any other people encounter problems with this board?
4
Moederborden met AMD processoren / Re: 990FX-GAMING probleem met ocz rd400
« Last post by Bernice on March 10, 2017, 04:58:47 pm »
hi duncan,

Please find here the information from our FAE:

Can you please forward bios NV1 to this customer for testing?
NV1  - Test bios with NVMe Protokoll to boot from M.2 PCIe SSD.
We will sent this by mail ok.

Regards,

Bernice
5
Hi Math,

Please find here the feedback from our FAE:
The user may check the "Chipset" menu in bios setup.
There should be an "VT-D " item.
Default setting is "Disabled".
Please let the customer enable VT-d and check again.

There is no way back to previous bios versions.

Regards,

Bernice
6
Moederborden met AMD processoren / Re: 990FX-GAMING probleem met ocz rd400
« Last post by Bernice on March 10, 2017, 10:35:37 am »
hi Duncan,

We are really sorry for our late reply? Is the issue already solved?
We have sent your problem to our technical department.
Will update you asap.

Regards,

Bernice Slot
7
Hi Math,

Sorry voor onze late reactie. We hebben je probleem voorgelegd bij onze technische afdeling.
Als ik hun feedback heb zal ik die meteen doorsturen.

Groetjes,

Bernice Slot
8
Moederborden met Intel processoren / GIGABYTE GA Z170XP SLI Virtualisation inschakelen
« Last post by mathn on February 06, 2017, 10:10:39 am »
Ik heb een GIGABYTE GA Z170XP SLI met een Intel i7 6700k en wil Intel Virtualisation inschakelen. Helaas vind ik dit niet terug in de BIOS sinds m'n update naar F20. Op het internet had ik gevonden dat de bios dit automatisch inschakelt maar VmWare en de Intel Utility denken daar anders over. Ik kan sinds versie F20 ook niet upgraden of downgraden van de bios, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? (ja ik kijk in de advanced view van de bios)
9
Moederborden met AMD processoren / 990FX-GAMING probleem met ocz rd400
« Last post by duncan on January 11, 2017, 08:39:09 pm »
in de bios kwam  de ocz rd 400 niet voor na alle bios instellingen gecontroleerd te hebben heb ik windows 10 64bit
ge instaleerd  als ik meer dan 2harde schijven aangesloten heb en daarna opstart herken hij  de rd400 niet meer.
systeem informatie vieuwer werkt niet .
bij opnieuw opstarten na windows update wederom geen rd400.
dus helemaal uitzetten en daarna opnieuw opstarten en hij werkt weer.
ik had niet gedacht dat n nieuw moederbord zo veel problemen geeft te samen met n rd 400.
10
Moederborden met Intel processoren / Z170X-UD3 internet problemen
« Last post by Robinblitz on December 03, 2016, 07:24:27 pm »
Hallo,

Ik heb vandaag een PC gebouwd met dit moederbord, alles werkt behalve het internet... Naja half... Ik heb 5 seconden verbinding, dan slaat hij af, dan weer verbinding, dan slaat hij weer af etc etc.

Ik heb geen idee wat er aan de hand is en ik heb ook alle meegeleverde drivers geinstalleerd.

Mvg,

Robin
Pages: [1] 2 3 ... 10