GIGABYTE Community

G1 Gaming Tournament, ALTERNATE

Bernice

  • *
  • 433
  • 5
G1 Gaming Tournament, ALTERNATE
« on: May 03, 2016, 11:32:08 am »


GIGABYTE, HyperX, CoolerMaster, Intel en Samsung slaan dit jaar de handen ineen om de nieuwe G1.Gaming Tournament reeks te lanceren. Het G1.Gaming circus toert door de hele Benelux en jij kan daar deel van uitmaken. Ben jij die enthousiaste gamer die zijn skills wilt testen tegen mede gamers, schrijf je dan snel in voor één van onze G1.Gaming Tournaments en laat zien wat je kunt!! Ook het thuisfront kan mee genieten via de livestream via Twitch.tv. Commentaar van onze shout-casters mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!\

Om het Tournament zo eerlijk mogelijk te houden is er voor alle spelers een state-of-the-art game PC beschikbaar inclusief toetsenbord en muis. Het gebruik van eigen toetsenbord en muis is enkel in de finale toegestaan (tenzij je een linkshandige muis nodig hebt). Je hoeft dus zelf helemaal niets mee te nemen, behalve je team en goede zin!

Uiteraard is er ook genoeg te doen voor de bezoekers die zich niet hebben ingeschreven voor het Tournament! CoolerMaster verzorgd op alle events leuke demo’s op het gebied van technologie en trends.

Ben je toe aan een upgrade van je huidige PC of ben je op zoek naar de nieuwste gaming gear? Ook dan moet je zeker een kijkje komen nemen bij het G1.Gaming Tournament! Je kunt dan veel nieuwe producten van GIGABYTE, HyperX en CoolerMaster testen en gebruik maken van de mooie aanbiedingen!

Het derde G1 Gaming Tournament zal zaterdag 21 Mei plaatsvinden in de showroom van Alternate te Aartselaar, Belgie. Het event start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Speel jij met je vrienden CS-GO en wil je kans maken op een leuke game dag met leuke prijzen, bezoek
ons event en schrijf je nu in!
Locatie:
Alternate
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar
Belgie